Zoek je een matras dat zorgt voor een goede lighouding? Dan kun je zeker overwegen om een Emma matras aan te schaffen. Deze matrassen behoren tot de betere matrassen die er zijn.

Bovendien zijn ze er in verschillende uitvoeringen waardoor je voldoende keus hebt. Wil je weten welk Emma matras het beste bij jou past? Lees dan onze koopgids en de keuze voor het beste Emma matras zal duidelijk zijn.

Er zijn natuurlijk verschillende soorten Emma matrassen te koop. Hierbij heeft elk model zijn eigen unieke eigenschappen, prijs en comfort.

Zo is er het Emma O2 matras die al meerdere jaren door de consumentenbond als beste matras is gekozen. Maar ook is er de wat luxueuze Emma Hybrid matras die met zijn combinatie van pocketveren, traagschuim en koudschuim veel comfort geeft. Tot slot is er nog De Emma original matras die als instap een prima keus kan zijn voor de niet veeleisende slaper.

Kortom, voor elke slaper is er wel een Emma matras te vinden.

Wat is een Emma matras en waarom is deze zo uniek?

Het Emma matras vond haar oorsprong in Duitsland en werd in 2015 in het leven geroepen.

De visie van Emma is om voor iedereen een comfortabel matras te kunnen maken. Dit lijkt onmogelijk maar toch is Emma hier met een paar verschillende soorten matrassen behoorlijk in gelukt.

Emma matrassen test consumentenbond 2022

Of je nu hard, zacht of ergonomisch wilt liggen het kan allemaal met de verschillende modellen en uitvoeringen van de Emma matrassen. Het is alleen de kunst om het juiste model te kiezen.

Door het gebruik van traagschuim in alle matrassen zal het matras zich volledig flexibel naar je lichaamscontouren vormen. Traagschuim in de bovenste laag zorgt altijd voor een optimale ondersteuning. Op deze manier kun je altijd de perfecte slaaphouding vinden. Je zult dus nooit je een verkeerde slaaphouding ervaren door het juiste karakter van het matras.

Traagschuim wordt overigens wel door sommige mensen als warm ervaren zoals aanwezig in het Emma O2 matras. Maar hier heeft Emma dan direct weer de Emma Hybrid tegenover gezet die een extra verkoelende Aircogell schuimlaag heeft.

Ook gebruikt Emma altijd een koudschuim laag die zorgt voor de stabiliteit, vochtregulatie, hygiëne maar vooral comfort van het matras. Omdat alle modellen een minimale hoogte hebben van 25 cm is de goede lighouding zeker direct te merken.

Je hebt overigens verschillende formaten. Je kunt kiezen uit een Emma matras 90×200 cm (Dit is een Emma matras 1-persoons) of grotere formaten als een Emma matras 140×200 cm, 160×200 cm en zelfs 200×200 cm.

Als je een Emma matras aanschaft, kun je ook nog eens 100 dagen gratis ervaring opdoen door het matras uit te proberen. Als je het matras liever niet wilt, kun je het dus gratis retour sturen. De lange garantie van 10 jaar garandeert dat er bijna geen problemen optreden als je het matras goed gebruikt. Het gaat namelijk minstens 10 jaar lang mee.

Emma matrassen hebben meerdere modellen. Je kunt kiezen voor het Emma matras dat het beste bij jou past. Ga je voor een Emma Essentials of de Hybrid? Of wil je graag het Emma Original of O2 matras uitproberen? Kortom, er is keuze genoeg!

Elk matras heeft altijd ook nog de keuze voor een harde, medium of zachte uitvoering. Op basis van je lichaamsgewicht kun je altijd de juiste hardheid van je Emma matras kiezen.

Welke Emma matrassen zijn er?

Er zijn verschillende soorten Emma matrassen die allemaal hun unieke eigenschappen met zich meedragen. Voor elke soort kun je hieronder de eigenschappen vinden. Je kunt kiezen uit het Emma Essentials matras, het Emma Original matras, het Emma O2 matras, het Emma Hybrid matras, het Emma Smart matras, het Emma Helix matras en het Emma Diamond matras.

Comfortabel en Koel Matras
Emma Hybrid Matras
5.0

Dit matras staat op de tweede plaats bij de test van de Consumentenbond. De unieke pocketveren zorgen voor een langdurig slaapplezier. Het matras bevat veertechnologie van Aeroflex zodat zweten in de nacht tot het verleden behoort. Er zitten open cellen tussen de veren die continue vocht afvoeren en lucht laten circuleren. De nachtelijke temperatuur wordt met dit matras perfect geregeld. Zelf op een warme en vochtige kamer slaap je zeer goed met dit Emma matras.

Specificaties

Type matras: Traagschuim

Geschikt voor: Mensen die op hun zij, rug of buik slapen. (Vooral goed voor rugslapers.)

Dikte: 25 cm

Hardheid: Hard

Maximale belasting: 130 kg

Anti-allergie: Weert huisstofmijt en is vrij van rubberlagen

Gewicht: 19,2 kg

Garantie: 10 jaar

Voordelen:
 • Extra comfortabel met een schuim en pocketveer combinatie
 • Goede uitlijning van de wervels (schouders, nek en rug herstellen)
 • Uniek temperatuurregelingssysteem
 • Koele nachten
 • Is geschikt voor elk soort slaper
Nadelen:
 • Matras is vrij zwaar en daarom kunnen de handgrepen tijdens het tillen eerder slijten.
 • Soms is een traagschuimmatras even wennen als je deze manier van slapen niet gewend bent.
ACTUELE PRIJS Check Prijs bij Emma
Best getest door Consumentenbond
Emma matras O2
5.0

Dit exclusieve Emma matras wint het aan kwaliteit en bevat de beste Emma matras review. Bovendien is het Emma O2 matras duurzaam en extra stevig. De schuimlagen bieden de ideale lichaamsondersteuning en blinken uit in hun comfort. Het matras beschikt over hoge elastische eigenschappen zodat het zich naar elke houding in bed kan vormen. Het vormt helemaal met het wervelkolom mee. Het gewicht van je lichaam wordt goed verdeeld over het matras. Dit matras is dus ook geschikt voor personen die wat zwaarder zijn. Je lichaam herstelt tijdens de nachtrust van een zware intensieve dag. De spieren en gewrichten worden een stuk minder belast met het Emma matras O2 door de ideale drukverdeling.

Specificaties

Type matras: Traagschuim

Geschikt voor: Alle soorten slapers (Buik, rug en zijslapers)

Dikte: 25 cm

Hardheid: Hard

Maximale belasting: 120 kg

Anti-allergie: Weert huisstofmijt en bevat geen rubber

Gewicht: 17,2 kg

Garantie: 10 jaar

Voordelen:
 • Gaat extra veel jaren mee
 • Duurzaam
 • Extra stevig
 • Past zich perfect aan de lichaamshouding aan
 • Slaaphouding is zeer natuurlijk met dit Emma matras
Nadelen:
 • Chemische luchtje als matras nieuw is
 • Traagschuim heeft even tijd nodig om te wennen
ACTUELE PRIJS Check Prijs bij Emma
Goed logeermatras
Emma Matras Essentials
4.5

Dit bijzondere Emma matras zorgt ervoor dat je in de ochtend verlicht wakker wordt zonder spierpijn. Het matras van topkwaliteit past zich met traagschuim aan elke lichaamshouding aan. Elk pijnlijk drukpunt in je lichaam wordt verminderd met dit matras. Het matras is opgebouwd uit Airgocell® en HRX Foam. Dit Emma matras verdeeld de lichaamsdruk met zeven zones op een ergonomische manier. Je kunt met dit matras dus in elke houding van een comfortabele nachtrust genieten. Met dit matras kun je lang genieten en slaap je de hele nacht door zonder wakker te worden.

Specificaties

Soort matras: Traagschuim

Geschikt voor: Buik, zij en rugslapers

Dikte: 18 cm

Hardheid: Medium

Maximale belastbaarheid: 130 kg

Anti-allergie: Geen wol en rubber

Gewicht matras: 11 kg

Garantie: 5 jaar fabrieksgarantie

Voordelen:
 • Biedt perfecte lichaamsondersteuning
 • Gaat lang mee
 • Elke slaaphouding is comfortabel met dit matras
 • Perfecte kwaliteit
Nadelen:
 • Niet geschikt voor personen zwaarder dan 130 kg
 • Geen antiallergische eigenschappen
ACTUELE PRIJS
Goed Koudschuim matras
Emma Matras Original
4.5

Het Emma original matras behoort tot het best geteste Europese slaapmatras. Het biedt de perfecte ondersteuning voor je ruggengraat en zal jarenlang in perfecte staat blijven. De veerkrachtige eigenschappen zijn gecombineerd met versteviging zodat het matras elk drukpunt in je lichaam goed ondersteund. Je slaap op een zeer natuurlijke manier met het Emma matras. Het materiaal is ademend. Je zult dus in de zomer niet wakker liggen van zwetende nachten. Je lichaam blijft dus lekker koel en zweetplekken worden niet opgenomen in het matras.

Specificaties

Type Emma matras: Koudschuim

Geschikt voor: Buikslapers

Dikte: 25 cm

Hardheid: Zacht

Maximale belastbaarheid: 130 kg

Anti-allergie: Weert huisstofmijt en is vrij van rubber

Gewicht: 20 kg

Garantie: 10 jaar fabrieksgarantie

Voordelen:
 • Hoogste score behaald bij de Consumentenbond in 2019
 • Ideale ondersteuning van het wervelkolom
 • Goede nachtrust door de juiste slaaphouding
 • Kan vele jaren meegaan zonder kwaliteitsverlies
Nadelen:
 • Niet geschikt voor rug en zijslapers
 • Minder geschikt voor zwaardere personen vanwege de zachtheid
 • Chemische lucht materialen
ACTUELE PRIJS
Drukverlagend Matras
Emma Smart Matras
4.5

Het Emma matras 90x200 cm smart heeft een medium ligcomfort en bevat AquaGel. Deze gel zorgt voor een prettig aangepaste slaaphouding doordat de soepele gel mee vormt met de houding van je slaap. Dit Emma matras heeft een dynamisch karakter door de mogelijkheid om alle slaaphoudingen aan te nemen. Je zult geen enkel irritant drukpunt in je lichaam ervaren waardoor je gemakkelijk de nacht in een enkele slaaphouding doorbrengt. Dus woelen en draaien is niet meer nodig met dit matras. Je hebt de keuze uit Emma Smart Medium en Emma Smart Hard voor nog meer stevigheid.

Specificaties

Type matras: Koudschuim

Geschikt voor: Iedere slaaphouding

Dikte: 21 cm

Hardheid: Medium/hard

Maximale belasting: 120 kg

Anti-allergie: Zorgt ervoor dat huisstofmijt geen kans krijgt en bevat geen rubber

Gewicht: 19,2 kg

Garantie: 10 jaar

Voordelen:
 • Grote dynamische aanpassing aan het lichaam
 • Extra elastisch
 • Lichaamsondersteuning is continue aanwezig
 • De hoes is makkelijk te reinigen
Nadelen:
 • Matras is redelijk zwaar. De handgrepen kunnen bij het optillen sneller slijten.
ACTUELE PRIJS
Veel comfort door 7 comfortzones
Emma Helix Matras
4.5

Het Emma Helix matras is opgebouwd uit de vernieuwende Fusion-Helix technologie. Dit Emma matras is dus een combinatie van pocketveren, schuimlagen en zeven stevige comfortzones. De zones lopen door zodat de drukverdeling perfect is toegepast. Ook dit matras heeft een medium en harde uitvoering. De keuze hierin is persoonlijk.

Specificaties

Type matras: Traagschuim(top) en koudschuim(kern) en Pocketveren

Geschikt voor: Zij, buik en rugslapers (elke houding)

Dikte: 23 cm

Hardheid: Medium/hard

Maximale belasting: 120 kg

Anti-allergie: Weert stofmijten en is vrij van rubberonderdelen

Gewicht: 21,2 kg

Garantie: 10 jaar

Voordelen:
 • Luchtstroomkanalen zorgen voor de beste nachttemperatuur
 • Past zich volledig aan de slaaphouding aan
 • Hoes is elastisch en makkelijk schoon te maken
 • Versteviging is ononderbroken
Nadelen:
 • Versteviging is ononderbroken
ACTUELE PRIJS
Beste Matras Qua comfort
Emma Diamond Matras
5.0

Met het Emma matras Diamond ervaar je professionele nachtrust. Ook zorgt dit luxe matras ervoor dat je bed je nieuwe thuis wordt. De slaaplagen zijn op een originele manier samengesteld zodat de lichaamsondersteuning een compleet nieuwe dimensie krijgt. De toplaag bestaat uit grafiet foam van Diamond Degree®. De technologie zorgt voor het afvoeren van warmte door grafietdeeltjes. Je valt met dit matras snel in een diepe slaap en slaapt de hele nacht door zonder wakker te worden door warmte of pijn.

Specificaties

Type matras: Koudschuim

Geschikt voor: Zij, buik en rugslapers (elke houding)

Dikte: 25 cm

Hardheid: Medium

Maximale belasting: 120 kg

Anti-allergie: Weert stofmijten en is vrij van rubberonderdelen

Gewicht: 18,2 kg

Garantie: 10 jaar

Voordelen:
 • Direct op temperatuur en verkoeld gelijk tijdens warme plaknachten
 • Ideale verdeling van lichaamsdruk
 • Sterk aanpassingsvermogen
 • Hoes is flexibel en afneembaar
Nadelen:
 • Prijs ligt hoger dan de andere modellen
ACTUELE PRIJS

De belangrijkste kenmerken van de verschillende soorten Emma matrassen

Het Emma matras original en essential hebben enkele verschillen. Zo is het Essential matras vrij basic met een traagschuim laag en een dikte van 18 cm. Het Essentials matras heeft twee lagen waarvan een schuimlaag van HRX-foam en een toplaag van Airgocell® (voor extra koel slapen).

Essentials is het goedkoopste Emma matras en is geschikt voor buikslapers. Als je graag van houding wisselt, kun je beter gaan voor het beter geteste Emma original matras. Deze is 25 cm dik en heeft drie lagen waaronder koudschuim met een goede regeling van de temperatuur. Verder is een Emma matras kopen een persoonlijke overweging.

O2 en Hybrid

Het Emma O2 matras en Hybrid matras zijn beiden 25 cm dik. Op de O2 lig je vrij stevig. De O2 doet het goed voor zowel buik als rugslapers. De O2 kan zich goed vormen zodat mensen die zwaarder zijn extra veel comfort ervaren. De visco-elastische laag aan schuim ligt onder de Airgocell laag. De kern bevat soepel HRX-schuim.

Hybrid is comfortabeler dan de O2 en biedt meer ondersteuning. De Hybrid heeft ook nog een extra laag aan pocketveren zodat het comfort tot het uiterste gaat.

De Smart, Helix en Diamond

De andere varianten zijn de Smart, Helix en Diamond matrassen. Deze matrassen zijn wat duurder en bevatten innovatieve toptechnologie waardoor ze het maximale halen uit het slaapcomfort.

De Diamond is het duurste Emma matras. Uiteraard verschilt de prijs sterk per afmeting van de verschillende soorten Emma matrassen. De Diamond matrassen zijn allemaal extra elastisch en bevatten pocketveren samen met verschillende schuimlagen en goed verdeelde comfortzones.

Verschil in kwaliteit

De verschillen tussen de matrassen zitten vooral in de ondersteuningslagen en de gebruikte technologie en materialen. Elk soort Emma matras biedt goede ondersteuning aan het lichaam. Maar niet elk matras is geschikt voor elke lichaamsbouw. Dit kun je het beste uittesten door het te ervaren met het proefslapen.

Mensen met een hoog lichaamsgewicht kunnen beter een stevig matras als de O2 kiezen. Ook een extra laag aan pocketveren zorgt voor een goed slaapcomfort. Hoe dikker de lagen, hoe functioneler de matrassen worden.

Het ene matras zorgt ervoor dat het zich aan de juiste slaaphouding aanpast. Het andere matras heeft een perfecte regeling van temperatuur. Deze matrassen ademen en absorberen zweet.

Koudschuim matrassen zorgen voor lage temperaturen en zijn ideaal tijdens warme zomers. Het Hybrid matras is een van de beste en is ook op een duurzame manier geproduceerd.

Wanneer kies ik voor een Emma matras?

Als je vaak draait en slecht slaapt, is het Emma matras een ideale keuze. Vooral mensen die slecht door kunnen slapen hebben baat bij een Emma matras.

Wil je extra ondersteuning van de drukpunten? Ga dan voor een Emma matras met een laag aan traagschuim. Zweet je veel en wordt je badend in het zweet wakker? Ga dan voor koudschuim.

Je kunt sneller herstellen van gewrichts- en wervelklachten met een Emma matras. Je kiest ook voor een Emma matras als je wat zwaarder bent. Door de drukverdeling van zeven comfortabele zones wordt elk lichaamdeel minimaal belast. Je hebt minder kans op doorliggen en zweetplekken met dit type matras.

Als je nog niet weet welk matras je wilt, kun 100 dagen ervaring opdoen en zo heb je voldoende tijd om je matras uit te proberen. Je kunt zo sneller achterhalen welk Emma matras voor 100% aan je wensen voldoet en hoe je het beste ligcomfort ervaart.

Ook als je een matras wilt dat erg lang meegaat kies je voor het Emma matras. Je ervaart minstens 10 jaar de kwaliteit die deze matrassen te bieden hebben. De matrassen blijven jaren lang zo goed als nieuw. Toch iets kapot? Dan geniet je bij de meeste soorten van 10 jaar lange fabrieksgarantie.

Voor- en nadelen van het Emma matras

Voordelen

 • Het Emma matras biedt extra comfort en is het best geteste matras van dit moment.
 • De matrassen hebben meerdere zones waardoor de drukpuntverdeling zeer stabiel is.
 • De matrassen zoals de O2 zijn duurzaam en bieden exclusieve eigenschappen die een lange levensduur garanderen.
 • De schuimlagen ademen, absorberen zweet, zorgen ervoor dat je natuurlijk slaapt en dat je uitgerust wakker wordt.
 • Je hebt de keuze uit verschillende hardheden en verschillende maten. Voor elk bed is wel een geschikt model te koop.
 • Lange garantie van 10 jaar.
 • 100 dagen lang uittesten.
 • Uitwasbare hoezen.
 • Voor elk budget is er wel een Emma matras te koop.

Nadelen

 • Chemische lucht als het matras nieuw is.
 • Niet voor elke lichaamsbouw.
 • Handvaten die kunnen scheuren tijdens het optillen.
 • Sommige matrassen zijn alleen voor een slaaphouding geschikt.
 • Traagschuim zorgt ervoor dat je in het begin wat moeilijker kunt draaien.
 • Sommige modellen zijn prijzig.
 • Nieuwe Emma matrassen kunnen in het begin wat stug aanvoelen.
 • Als het matras niet past bij je slaaphouding kan het oncomfortabel aanvoelen.
 • Hoezen kunnen wat stug zijn. Zo kan het in het begin even lastig zijn om ze over het matras heen te trekken. Na verloop van tijd worden de hoezen wel wat soepeler.

Koopadvies Emma matras

Het is belangrijk om jezelf vooraf goed na te denken welk soort van matras je wilt. Wil je hard of zacht slapen dan kun je voor iedere matras de juiste hardheid kiezen. Maar de keuze voor een traagschuim of koudschuim matras heeft puur te maken met of je deze ondersteuning ook nodig hebt.

Heb je extra comfort nodig omdat je gewoon nekklachten, artrose of andere aandoening hebt waardoor je zonder teveel druk wilt liggen? Dan is een traagschuim matras echt de beste keuze.

Wil je dit niet en ook niet te warm slapen dan kies je voor een koudschuim of pocketvering matras. Zo kun je makkelijker bepalen welk model bij je past. Het beste is om altijd na de keuze van je nieuwe Emma Matras het thuis goed uit te proberen.

Vergeet niet dat je na een nacht slapen op een nieuw matras nog helemaal geen conclusie kunt trekken 100 dagen proefslapen is niet voor niets. Gebruik deze tijdsperiode ook echt goed aangezien je spieren echt moeten wennen aan een nieuw matras en pas echt kunnen ontspannen na een periode van twee tot drie maanden.

Als je niet zo veeleisend bent kun je beginnen met een relatief goedkoop model als het Emma Essentials matras. Heb je echt serieuze klachten aan het wervelkolom? Ga dan voor een matras die extra ondersteuning biedt en pijnlijke drukpunten verminderd.

Een Emma matras aanbieding is zo gevonden. Zo heb je snel het juiste Emma matras gevonden tegen een voordelige prijs.

Grotere en bredere personen kunnen het beste kiezen voor een matras van 120×200 of 140×200 cm als eenpersoonsmatras. Voor een tweepersoonsmatras kun je beter voor een 180×200 cm gaan als je groter en breder bent.

Ben je kleiner en smal? Dan volstaat een 90×200 cm eenpersoons Emma matras ook. Kies voor een maximaal draaggewicht van 130 kg als je zelf meer dan 100 kg weegt. Zo weet je zeker dat het matras je gewicht goed kan verwerken. Ook extra stevigheid is handig als je zwaarder bent dan 100 kg.

Let er altijd goed op dat je op basis van je gewicht de juiste hardheid kiest. Je kunt altijd beter een te hard dan een te zacht matras kopen omdat je anders het risico loopt op kuilvorming. Los van je keuze zorg er in ieder geval voor dat je het matras iedere maand even draait.

Emma matras ervaringen

Fijn Emma O2 Matras

Het is een fijn matras. Geen rugpijn meer en wordt uitgerust wakker. Het is een wat harder matras, maar dat vind ik zelf erg prettig.
Sharpay

EMMA is een topper

Een mooi hoog en afgewerkt Emma Original matras , prijstechnisch heeft dit matras ook nogeens een zeer goede prijs t.o.v.andere verkopers. Bravo !
Henk

Eindelijk weer heerlijk doorslapen!

Ik ben een weduwnaar op leeftijd en een slechte slaper: ’s nachts regelmatig eruit en daarna maar heen-en-weer draaien tot ik eindelijk weer in slaap val….. tot de nieuwe O2 matras van Emma werd bezorgd!
De matras maakt alle verwachtingen waar: voegt zich naar het lichaam, is lekker dik en comfortabel en bovendien….ik slaap weer heerlijk door! Sterker nog, ik heb me nu alweer 2x verslapen…. ik moet dus weer als vanouds de wekker zetten bij vroege afspraken!
Complimenten nog voor de snelle bezorging: binnen een paar dagen stond Emma al voor de deur!
Bennekom

Geweldig

De Emma Original ondersteund goed, ik slaap als een roosje. Had ik veel eerder moeten doen
Roosje

Veelgestelde vragen

De levensduur van het Emma matras ligt tussen de 10 en 12 jaar. Dat is een lange periode. De garantie van 10 jaar garandeert de beste kwaliteit.

Als er toch schade ontstaat, kun je het matras gratis laten repareren of een nieuwe ontvangen. Het matras blijft al die tijd in een perfecte nieuwe staat zonder kuilen of slijtage. Het effect van het matras blijft dus ook minimaal 10 jaar aanwezig.

Natuurlijk hangt de levensduur ook af van hoe je met het matras omgaat. De levensduur is gebaseerd op normaal gebruik.

De prijzen per matras verschillen sterk. De kosten hangen af van het formaat en het model.

 • Een 90x200cm Essential kost zo een 200 euro.
 • Een Original van 90×200 cm kost ongeveer 400 euro.
 • De eenpersoons O2 kost ongeveer 420 euro.
 • Een eenpersoons Hybrid kost ongeveer 450 euro.
 • De Smart van 90×200 cm kost minstens de 636 euro.
 • De Helix heeft een minimale prijs van 786 euro.
 • De Diamond is het duurste model met een prijs van 936 voor een 90×200 cm matras.
 • Hoe groter het matras, hoe hoger de prijs.

Een Emma O2 matras wordt nog wel eens als warm ervaren vanwege de traagschuim toplaag die extra comfort geeft maar als eigenschap heeft ook meer warmte vast te houden.

Gelukkig heeft Emma matrassen hiervoor verschillende modellen als de Emma Hybrid die door het gebruik van Aircogell schuimlaag verkoelende eigenschappen geeft. Hierdoor zul je altijd lekker slapen en fris wakker worden.

Sommige modellen van het Emma matras hebben een koudschuim kern of koudschuim toplaag.Ook koudschuim werkt vochtregulerend en absorbeert vocht. Deze matrassen zijn verkoelend en zorgen ervoor dat je zomers nooit meer badend in het zweet wakker wordt.

Het Emma matras is uitgevonden in Duitsland en heeft nu veel bekendheid in heel Europa.

Het Emma matras is een van de betere matrassen die je kan kopen. Het Emma matras wordt gemaakt van verschillende soorten materialen, zoals pocketveren, traagschuim en koudschuim. Dit maakt het Emma matras erg comfortabel om op te slapen.

Een Emma matras is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat hierdoor erg lang mee. Je kunt er dus gerust 10 jaar of langer op slapen.

Er zijn verschillende Emma matrassen. Zo is er het O2 matras, wat al meerdere jaren door de consumentenbond is uitgeroepen tot beste matras. Daarnaast is er ook nog het Hybrid matras, wat een luxere variant is. Tot slot is er nog de Original, wat de standaardvariant van het Emma matras is.

Dat hangt helemaal af van je wensen en budget. Zo is het Emma O2 matras de beste keuze als je op zoek bent naar een goedkope matras, terwijl het Emma Hybrid matras weer de beste keuze is als je op zoek bent naar een luxere variant.

Je kunt het Emma matras gratis testen door gebruik te maken van de omruilgarantie. Emma geeft namelijk 100 dagen bedenktijd, waardoor je het matras rustig uit kunt proberen. Mocht je toch niet tevreden zijn met het matras, dan kun je het altijd weer gratis terugsturen.

Nee, je hebt geen Emma matras kortingscode nodig omdat er altijd scherpe prijzen worden gehanteerd.

Ja, het Emma matras is erg comfortabel door zijn unieke constructie. Emma maakt namelijk gebruik van hoogwaardige materialen en gaat hierdoor erg lang mee. Je kunt er dus gerust 10 jaar of langer comfortabel op slapen.