Slaaponline is een vergelijkingswebsite die vooral gericht is op de beste reviews en keuze voor slaapproducten. Dit doen wij door informatieve artikelen te schrijven over tips of aandachtspunten voor gebruik. Maar ook schrijven wij reviews over deze producten om jou zo goed mogelijk te kunnen adviseren bij de aanschaf hiervan.

Voor de uitwerking van deze informatie werken we samen met een team van productspecialisten, tekstschrijvers en editors die continue bezig zijn de informatie op onze website te vernieuwen en actueel te houden.

Op welke manier werken wij?

  1. De productspecialist gaat op onderzoek naar elektronische producten waar consumenten meer informatie over willen hebben voordat ze deze daadwerkelijk bestellen.
  2. Hiervoor zal de productspecialist een selectie maken van verschillende producten die hiervoor onder de loep worden genomen. Dit zal onderzoek online zijn waar bijvoorbeeld wordt gekeken naar de prijs, specificaties en reviews. Fysiek door het gebruik van het product zelf te ervaren (productpresentatie). Maar ook door het product zelf te testen (product demo’s).
  3. Als aanvulling op de selectie van deze verschillende producten als ook de individuele eigenschappen wordt er dan door de productspecialist een lijst gemaakt die aangevuld wordt met onderwerpen die minimaal verder uitgezocht moeten worden voor de klant. Denk hierbij aan voor- en nadelen, achtergrondinformatie, gebruik, veiligheid, garantie, bronnen, gerelateerde informatie etc.
  4. De door de productspecialist verzamelde informatie wordt door een senior editor in een content briefing voor de tekstschrijver verwerkt. Hierbij wordt ook gekeken op welke manier de doelgroep naar het product zelf zoekt online.
  5. De tekstschrijver gaat met alle informatie een artikel schrijven die uiteindelijk door zowel de editor als ook door de productspecialist wordt gecontroleerd.
  6. Wanneer dit allemaal akkoord is zal het artikel op de website worden geplaatst en wordt de kwaliteit hiervan door analyse verder verbeterd.

Wat maakt onze artikelen betrouwbaar

  • Onafhankelijk: Alle producten die wij in het onderzoek meenemen zijn eerlijk en objectief beoordeeld. Er worden geen individuele afspraken met leveranciers gemaakt voor een positie binnen deze lijst door extra commissies. Kortom, elke positionering en/of aanbeveling is op een eerlijke manier tot stand gekomen uit onze eigen bevindingen en ervaringen van klanten.
  • Kwaliteit: De kwaliteit van de informatie wordt altijd zorgvuldig beoordeeld en wanneer zou mogen blijken dat hier verkeerde informatie wordt verwerkt. Er is altijd een 2e en 3e persoon die hier verandering in kan aanbrengen voordat de informatie definitief wordt gemaakt.
  • Affiliate inkomsten: Wij ontvangen alleen een commissie wanneer er op basis van ons advies een artikel wordt aangeschaft. Deze inkomsten worden vooral gebruikt om nieuwe artikelen te kunnen schrijven en deze site goed te kunnen onderhouden.
  • Privacy: Wij garanderen de privacy van onze bezoekers. Dit doen we door ons te houden aan de verwerking van privacy gegevens zoals dit in onze privacyverklaring is opgenomen.

Vragen over onze reviews?